SCHILDERIJEN OUTLET EEN WAND VOL ORGINEEL WERK!

DE SCHILDERIJEN OUTLET IS OPEN OP MAANDAGMIDDAG VAN 14.30 UUR TOT 17.30 UUR. MAANDAGAVOND VAN 19.30 UUR TOT 21.30 UUR EN DINSDAGAVOND VAN 19.30 UUR TOT 21.30 UUR. 

 

NIEUW! INLOOPATELIER SCHILDEREN EN TEKENEN IS OPEN OP VRIJDAG VAN 11.00 TOT 16.00 UUR

Op vrijdagen is het atelier open van 11.00 uur tot 16.00 uur. Schilderen en tekenen in een atelier met eigen materiaal of maak gebruik van het studiemateriaal wat aanwezig is. Studeren kan ook in de ruimte. Er is natuurlijk wifi aanwezig. Aan de gezellige bar is koffie en thee te verkrijgen en is gratis. Schilderijen kunnen achtergelaten worden om een volgende keer mee verder te kunnen gaan. Het is een plek voor nieuwe ideeën en ontmoetingen! Kosten; 2 uur € 20,- en van 11.00 uur tot 16.00 uur € 25,-. Waar? Atelier Kunstwest, Cultuurgebouw de Vlugt, Burgmeester de Vlugtlaan 125. Reserveren is niet nodig. Betalen bij binnenkomst!!

 

Onze gallerie

EXPOSEREN IN ONZE GALERIE!

Startende en meer gearriveerde kunstenaars kunnen exposeren in de C-Lab Galerie.Het C-Lab richt zich op de beeldende kunst en schi...

More detail

Projecten

KunstWest in de openbare ruimten.

Meer info

Zaalverhuur

Van Expositie tot bedrijfsfeest

KunstWest zorgt er voor dat u feest, bedrijfsuitje, personeelsfeest en bijeenkomst een fantastisch succes wordt.

Meer info

 

KW

Nunc nunc nisl, feugiat eget eleifend sit amet, consectetur sed eros. Qliquam a nisl justo, consectetur sed eros. Qliquam a nisl justo. Suspendisse in ipsum ut magna pharera aliquet non sodales lorem ipsum belit.