SCHILDERLES VOOR VOLWASSENEN & WORKSHOPS ACTION-PAINTING

De Lessen tekenen en schilderen starten in Amsterdam in een uniek atelier op maandagavond/dinsdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur.

1. Lessen tekenen en schilderen maandagavond en dinsdagavond

De lessen tekenen en schilderen zijn professioneel van opzet. Tijdens de lessen maken de deelnemers een keuze uit een groot aantal verschillende onderwerpen en technieken.De lessen worden in blokken blokken van 6 weken op de maandagavond en dinsdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur gegeven. Tijdens de lessen worden verschillende kunstenaars als Rembrandt, Van Gogh, Mondriaan, Jasper Krabbe als voorbeelden gebruikt. 
De deelnemers geven zelf aan waar ze de 6 weken aan willen werken. 

Onderwerpen:

 • Tekenen algemeen.
 • Aquarellen maken; landschappen, bloemen, etc.
 • Schilderen modern en abstract.
 • Landschap schilderen.
 • Schilderen vanaf een foto; huisdieren schilderen, portret maken.
 • Stilleven schilderen, abstract schilderen etc.


Technieken:
Er is veel op het gebied van techniek en materiaal gebruik te leren o.a:

 • houtskool, potlood gebruik.
 • Verf gebruik; acryl, aquarelverf.
 • Soorten pencelen en kwasten.
 • Perspectief, diepte, kleurgebruik; mengen van verf en het maken van kleuren.
 • Vorm en contrast in het werk aanbrengen, etc.
 • Nat in nat techniek en de glaceer techniek.

De docenten werken vraag gericht.
Er zijn twee ervaren docenten die de lessen begeleiden.
Dit betekent dat de deelnemers overleggen met hun docent over de aanpak. Daarnaast is er veel ruimte voor individuele aandacht.

Iedereen werkt op zijn of haar eigen niveau!
Geschikt voor beginners en gevorderden.
Tijdens de eerste les wordt er met de deelnemers besproken waar aan gewerkt gaat worden en wat de wensen zijn. De eigen keuze staat hierbij centraal.  Duur: 6 weken per onderwerp. Daarna bestaat de mogelijkheid verder te gaan in het volgende blok van 6 weken en door te gaan met het zelfde onderwerp of een nieuw onderwerp te kiezen.

----------------------------------------

WORKSHOP ACTION PAINTING

De workshop action painting is uniek. Je gaat aan de slag met kwasten, verfrollers, tubes verf en spuitbussen. Laag over laag creëer je een bijzonder en uniek kunstwerk. De ervaren kunstcoaches ondersteunen je met leuke en nuttig tips en advies. Creatief of niet. Er ontstaat altijd een leuk schilderij. De workshop wordt in het atelier van Kunstwest gegeven. Hierbij is het ook mogelijk de activiteit uit te breiden met bijvoorbeeld catering. De workshop is vanaf groepen van 5 personen. Kosten workshop zie hieronder.

Lessen tekenen en schilderen in een blok van 6 weken.
Kosten: € 130,- Tussentijds instappen is mogelijk!                                                                                                                                                          De lessen zijn inclusief basismateriaal

Een heel jaar tekenen en schilderen is € 775,-

Aanmelden kan doorlopend!

Schoolvakanties (niet allemaal) en feestdagen gesloten!
Informatie is te verkrijgen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Onder vermelding van telefoonnummer, naam en adres gegevens.

Of bel voor info: 06 - 28954107

Visie: Door het blok van 6 aaneensluitende lessen leert de deelnemer op een intensieve manier de verschillende technieken het best!  Het is daarom niet mogelijk lessen in te halen. Een uitzondering is ziekte van meer dan twee lessen.  Is dit het geval dan is er overleg met de coaches over wanneer de lessen kunnen worden ingehaald. 

De lessen worden in het C-Lab Atelier Kunstwest en projectruimte van Stichting KunstWest gegeven.
Adres: Burgemeester de Vlugtlaan 125 ( de Vlugt), Amsterdam Nieuw-West. Zeer goed te bereiken met openbaar vervoer! Parkeren gratis!!

Meer info? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WORKSHOP ACTION PAINING

Groepen van 5 personen en meer. Vanaf € 344,85 inclusief btw. aanmelden kan door te mailen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Onze gallerie

EXPOSEREN IN ONZE GALERIE!

Startende en meer gearriveerde kunstenaars kunnen exposeren in de C-Lab Galerie.Het C-Lab richt zich op de beeldende kunst en schi...

More detail

Projecten

KunstWest in de openbare ruimten.

Meer info

Zaalverhuur

Van Expositie tot bedrijfsfeest

KunstWest zorgt er voor dat u feest, bedrijfsuitje, personeelsfeest en bijeenkomst een fantastisch succes wordt.

Meer info

 

KW

Nunc nunc nisl, feugiat eget eleifend sit amet, consectetur sed eros. Qliquam a nisl justo, consectetur sed eros. Qliquam a nisl justo. Suspendisse in ipsum ut magna pharera aliquet non sodales lorem ipsum belit.