NIEUWS INLOOPATELIER START!

Het is een fantastisch historisch monumentaal gebouw met herin een opgeruimde "Het Atelier De Remise. Het gebouw is uit 1884 en diende lange tijd als paardentram Remise.

In het atelier staan schildersezels, werktafels en stellingkasten voor je klaar. Er zin ongeveer 30 werkplekken beschikbaar.

In deze inspirerende omgeving kunnen kunstenaars, amateurkunstenaars en studenten van kunstacademie, die thuis geen plek hebben om te werken, aan de slag. We richten ons in eerste instantie op schilderen, tekenen, klei, ontwerpen. Het atelier bevindt zich aan de Tweede Leeghwaterstraat 5b Amsterdam Centrum.

Openingstijden: 7 dagen in de week van 09.00 uur tot 18.00 uur en

De kosten zijn laag gehouden. €133,- ex btw en 1 maand huur vooruit. Dit is een jaarcontract. Halfjaarcontract is €166 ex. btw. Inclusief WiFi, energie en onderhoud.

Interesse? Stuur ons een mail! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Inloop Atelier De Remise.

Onze gallerie

Zelf exposeren?

Startende en meer gearriveerde kunstenaars kunnen exposeren in het C-Lab.Het C-Lab richt zich op de beeldende kunst en schilderkun...

More detail

Projecten

KunstWest in de openbare ruimten.

Meer info

Zaalverhuur

Van Expositie tot bedrijfsfeest

KunstWest zorgt er voor dat u feest, bedrijfsuitje, personeelsfeest en bijeenkomst een fantastisch succes wordt.

Meer info

 

KW

Nunc nunc nisl, feugiat eget eleifend sit amet, consectetur sed eros. Qliquam a nisl justo, consectetur sed eros. Qliquam a nisl justo. Suspendisse in ipsum ut magna pharera aliquet non sodales lorem ipsum belit.